-BOSTON-

24 000 Ft

-anyaga: textilbőr, pamut bélés

-méretei: szé24x ma28x mé14cm

-kézi fogó + állítható/leszedhető vállpánt (max. hossza: 105cm)

-külső / belső zseb

-összehúzó zsinor+mágneszár

-alját fenékszegek védik

BLACK
ROSE GOLD
SILVER
Kiürítés
Cikkszám: boston Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

-BOSTON- sokatok régi kedvence, a “bucket bag”, mostantól megújult külsővel újra elérhető!

A legújabb “városi cirkáló” bucket táskám, igazi mindent elnyelős fazon, mindent magaddal vihetsz benne, amire szükséged van!

Vállpántját állíthatóvá tettük, így keresztben, és vállon hordva is betudod állítani a megfelelő méretet, vagy egyszerűen csak lecsatolod a karabinerek segítségével, és kézben viheted tovább!

Táska ápolása:

A táskákat folyamatosan ápold, tisztítsd, így megelőzhető az idő előtti elszíneződés!

Használj, hetente, vagy akár naponta nedves törlőkendőt / mosószeres puha rongyot, amivel eltávolíthatod az esetleges szennyeződéseket, ezzel megőrizve a táska újszerű állapotát.

FONTOS:

Mivel a sötét anyagok, és a farmer az erős festékanyagok miatt fognak, azok NEM, vagy nehezen jönnek ki a világos színű táskákból, ezért arra fokozottan szükséges figyelni! Ezt kérlek vegyétek figyelembe, ha világos színű táskát vásároltok!

A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások, pl.: túlterhelésből eredően az anyag elszakad, meggyengül, a bélés kiszakad, elfoszlik, valamint a természetes elhasználódásból eredő kopások (pl. kidörzsölés, sarkak kopása, világos táska elszíneződése, stb.) NEM a gyártásból eredő hibák, ezért azok nem tartoznak a garanciális reklamáció körébe.

 

Házhozszállítás
Szállítás 3-5 munkanap.