Back
Next product
GIFT CARD 5 000 Ft100 000 Ft

-KINGS-

25 000 Ft

-anyaga: textilbőr, bélés: pamut

-méretei: 30x28x8cm

-állítható/lecsatolható vállpánt, max. hossza: 110cm

-külső/belső zseb

-fém zipzárral záródik

-alját fenékszegek védik

BLACK
BUBBLEGUM
FACE LINE ON BLACK
FACE LINE ON WHITE
NUDE ROSE
SALMON
SILVER
SMARAGD
STEEL
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék: , ,
Leírás

Leírás

A Bánkuti Bags “Kings” egy alap hátizsák, amely bármilyen alkalomra kiváló társ lehet. Minden belefér amire szükséged lesz egy kiránduláshoz, vagy egy városi sétához. Letisztult, minimál design, sportosan elegáns, elegánsan sportos, mindenhez IS illik, valószínűleg idáig ezt kerested! Mi pedig megalkottuk!

TÁSKA ÁPOLÁSA:

A táskákat folyamatosan ápold, tisztítsd, így megelőzhető az idő előtti elszíneződés!

Használj, hetente, vagy akár naponta nedves törlőkendőt / mosószeres puha rongyot, amivel eltávolíthatod az esetleges szennyeződéseket, ezzel megőrizve a táska újszerű állapotát.

FONTOS:

Mivel a sötét anyagok, és a farmer az erős festékanyagok miatt fognak, azok nem, vagy nehezen jönnek ki a világos színű táskákból, ezért arra fokozottan szükséges figyelni!

A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások, pl.: túlterhelésből eredően az anyag elszakad, meggyengül, a bélés kiszakad, elfoszlik, valamint a természetes elhasználódásból eredő kopások (pl. kidörzsölés, sarkak kopása, világos táska elszíneződése, stb.) NEM a gyártásból eredő hibák, ezért azok nem tartoznak a garanciális reklamáció körébe.

 

.

Házhozszállítás
Szállítás 3-5 munkanap.