-LOS ANGELES-

24 000 Ft

 

-anyaga: textilbőr

-kézzel készített, kis szériában gyártott termék

-méretei: 20x28x10cm

-különleges, “varrásmentes” fedél, minimal design, a fedél mágneszárral záródik 

-állítható/lecsatolható vállpánt, hátizsák, válltáska/kézi táska funkció (pánt max. hossza: 105cm )

-belső zipzáras zseb/ sima zseb

BLACK
SILVER
Kiürítés
Cikkszám: losangeleslimited Kategóriák: , , Címkék: , ,
Leírás

Leírás

A Bánkuti Bags “Los Angeles” egy kis méretű táska, -ezek most kifejezetten Limitált Kiadású darabok, extra mintával-, amely bármilyen alkalomra kiváló társad lehet. Kedved szerint hordhatod hátizsáknak, vállon átvetve, vagy lecsatolható vállpántjainak köszönhetően kézitáskának is.

Minden belefér amire feltételen szükséged lesz. (pénztárca, telefon, kulcs, zsebkendő stb.) Letisztult, minimál design, sportosan elegáns, elegánsan sportos, mindenhez IS illik, valószínűleg idáig ezt kerested! Mi pedig megalkottuk!

 

TÁSKA ÁPOLÁSA:

A táskákat folyamatosan ápold, tisztítsd, így megelőzhető az idő előtti elszíneződés!

Használj, hetente, vagy akár naponta nedves törlőkendőt / mosószeres puha rongyot, amivel eltávolíthatod az esetleges szennyeződéseket, ezzel megőrizve a táska újszerű állapotát.

FONTOS:

Mivel a sötét anyagok, és a farmer az erős festékanyagok miatt fognak, azok nem, vagy nehezen jönnek ki a világos színű táskákból, ezért arra fokozottan szükséges figyelni!

A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások, pl.: túlterhelésből eredően az anyag elszakad, meggyengül, a bélés kiszakad, elfoszlik, valamint a természetes elhasználódásból eredő kopások (pl. kidörzsölés, sarkak kopása, világos táska elszíneződése, stb.) NEM a gyártásból eredő hibák, ezért azok nem tartoznak a garanciális reklamáció körébe.

 

Házhozszállítás
Szállítás 3-5 munkanap.