-MIAMI-

24 000 Ft

Hello MIAMI!

Vidd magaddal a nyaralásra, városnézésre, vacsorára, vagy az esti partyba! Hidd el tökéletes partner lesz minden eseményen!

-anyaga: textilbőr, méretei: 30x20x9cm

-szélfestett dekoratív kézi fogó

-állítható/lecsatolható vállpánt, vállpánt max. hossza: 105cm

-3 különálló belső rész (+zipzáras zseb), így könnyebben tudod kezelni a táska tartalmát

-fenékszegek, mely védik a táska alját

 

BLACK
NUDE ROSE
ROSE GOLD
SILVER
SMARAGD
YELLOW
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
Leírás

Leírás

A Bánkuti Bags “MIAMI” egy kisebb, de mégis tökéletes méretű táska, rohangálós napokra, városba, fesztiválokra vagy elegánsabb eseményre is választhatod, minden alkalommal szuper kiegészítője lesz a szettednek! Kedved szerint hordhatod vállon átvetve, oldaltáskának, vagy lecsatolható vállpántjának köszönhetően kézitáskának is.

Minden belefér amire feltételen szükséged lesz. (pénztárca, telefon, kulcs, zsebkendő stb.) Letisztult, minimál design, sportosan elegáns, elegánsan sportos, mindenhez IS illik, valószínűleg idáig ezt kerested! Mi pedig megalkottuk Neked!

 

TÁSKA ÁPOLÁSA:

A táskákat folyamatosan ápold, tisztítsd, így megelőzhető az idő előtti elszíneződés!

Használj hetente, vagy akár naponta(!) nedves törlőkendőt / mosószeres puha rongyot, amivel eltávolíthatod az esetleges szennyeződéseket, ezzel megőrizve a táska színét, s újszerű állapotát.

FONTOS:

Mivel a sötét anyagok, és a farmer az erős festékanyagok miatt fognak, azok nem, vagy nehezen jönnek ki a világos színű táskákból, ezért arra fokozottan szükséges figyelni!

A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások, pl.: túlterhelésből eredően az anyag elszakad, meggyengül, a bélés kiszakad, elfoszlik, valamint a természetes elhasználódásból eredő kopások (pl. kidörzsölés, sarkak kopása, világos táska elszíneződése, stb.) NEM a gyártásból eredő hibák, ezért azok nem tartoznak a garanciális reklamáció körébe.

 

Házhozszállítás
Szállítás 3-5 munkanap.