-STAR- LABRADORIT

2 000 Ft

-kézzel készített

-labradorit (6-7mm)

-viaszolt zsinór

-bármely csuklóméretre állítható

-a labradorit főbb hatásai:

-intuitív képességek

-kreativitás

-nyugtató, vérnyomáscsökkentő, menstruációs panaszok,

-védő, auratisztító, öngyógyító képesség, tüdő, szemek, agyi funkciók, anyagcsere

 

 

 

fekete zsinor
natur zsinor
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:
Leírás

Leírás

JELLEGZETESSÉGEI

A színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Eltéríti a nemkívánatos energiákat az aurától. Terápia alatt megakadályozza a negatív energiák kibocsátását. El tud vinni bennünket egy másik világba vagy más életekbe. Az ezoterikus tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe.

A labradorit összehangolja a fizikai és az éteri testet, s nyilvánvalóvá teszi a spirituális célokat. Növeli a tudatot, és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést, beleértve a „megfelelő időzítés” művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket.

Pszichológiailag:

A labradorit eloszlatja a félelmeket, a bizonytalanságérzetet és a korábbi csalódásokból származó lelki bánatokat, beleértve az előző életekben elszenvedetteket is. Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban. Eltávolítja mások kivetítéseit, különösen azokat a gondolatformákat, amelyek az aurára kapcsolódnak rá.

A labradorit megnyugtatja a túlságosan tevékeny elmét, energiával tölti fel a képzeletet, és új ötleteket szül. Az elemzést és az ésszerűséget egyensúlyba hozza az ösztönös megérzésekkel. Elmélkedésre és önelemzésre késztet. Az intellektuális gondolkodást az intuitív bölcsességgel egyesíti, eloszlatja az illúziókat, lehatol a dolgok gyökeréig, s megmutatja a gondolatok és a tettek mögött rejtőző valódi szándékot. A múlt elfojtott emlékeit a felszínre hozza. Találékonnyá tesz, mert harmonikusan egyesíti a tudást és az ihletet.

A labradorit hasznos társ változások idején: erőt és állhatatosságot biztosít.

Az átalakulás köve: előkészíti a testet és a lelket az emelkedési folyamatra.

CSAKRA

Torokcsakra, homlokcsakra, koronacsakra

HOROSZKÓP

Vízöntő, Halak

GYÓGYHATÁSA

A labradorit jó hatással van a szem és az agy rendellenességeire, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét, csökkenti a magas vérnyomást. Gyógyítja a megfázást, a köszvényt és a reumát; egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget, és csökkenti a vérnyomást.

FONTOS! A weboldalon felsorolt tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

További információk

További információk

zsinor

fekete zsinor, natur zsinor, piros zsinor, türkiz zsinor

Házhozszállítás
Szállítás 3-5 munkanap.