-GEORGIA-

18 000 Ft

-anyaga: textilbőr, pamut bélés

-méretei: 24x18x12cm

-állítható vállpánt 2x25cm (ezüst színű lánc) + max. 75cm vállpánt állíthatóság

-minőségi olasz fémkellékek

-belső zseb

 

BLACK
BUBBLEGUM
CHAMPAGNE
FACE LINE ON BLACK
GRAFIT
SALMON
SILVER
SMARAGD
YELLOW
Kiürítés
Cikkszám: bucketbag Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

Georgia a legújabb “városi cirkáló” bucket táskám, igazi kis mindent elnyelős fazon, de épp csak azt nyeli el, amire igazán szükséged van egy sétához! 

Vállpántját állíthatóvá tettük, így keresztben, és vállon hordva is betudod állítani a megfelelő méretet. A gyönyörű ezüst színű fém lánc pedig egy kis eleganciát csempész bele, hiszen tudjátok, én ilyen vagyok, Conversehez és egy csinosabb szetthez is feltudjuk húzni nyugodt szívvel!

 

Táska ápolása:

A táskákat folyamatosan ápold, tisztítsd, így megelőzhető az idő előtti elszíneződés!

Használj, hetente, vagy akár naponta nedves törlőkendőt / mosószeres puha rongyot, amivel eltávolíthatod az esetleges szennyeződéseket, ezzel megőrizve a táska újszerű állapotát.

FONTOS:

Mivel a sötét anyagok, és a farmer az erős festékanyagok miatt fognak, azok nem, vagy nehezen jönnek ki a világos színű táskákból, ezért arra fokozottan szükséges figyelni!

A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások, pl.: túlterhelésből eredően az anyag elszakad, meggyengül, a bélés kiszakad, elfoszlik, valamint a természetes elhasználódásból eredő kopások (pl. kidörzsölés, sarkak kopása, világos táska elszíneződése, stb.) NEM a gyártásból eredő hibák, ezért azok nem tartoznak a garanciális reklamáció körébe.

 

Házhozszállítás
Szállítás 3-5 munkanap.