-FOREVER- HEMATIT BLACK HEART

1 500 Ft

-kézzel készített

-hematit fekete szív medál

-viaszolt zsinór

-bármely csuklóméretre állítható

-a hematit főbb hatásai:

-sejt képződés

-vérnyomás stabilizálása

-agyi funkciók, vasfelvétel

fekete zsinor
natur zsinor
piros zsinor
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:
Leírás

Leírás

Hematit ásványt, már az ókorban is használtak vérképződés elősegítésére, illetve vérzéscsillapításra. Innen ered a Vérkő elnevezés is. Erőt és szilárdságot ad tulajdonosának. Elsősorban a komolyabb betegségek utáni felépülést segíti és biztosítja az egészséges vér- és sejtképződést. Hosszú távú alkalmazása esetén normalizálja a vérnyomást, tisztítja a vér összetételét és regenerálja az agyi funkciókat. Javítja a test oxigénellátását, és serkenti a vasfelvételét a vékonybélben.

CSAKRA

Gyökércsakra, amulett

HOROSZKÓP

Bak, Vízöntő, Kos, Skorpió, Oroszlán

JELLEGZETESSÉGEI

A hematitnak elsősorban a földelő- és védőhatása jelentős. Megteremti a test, a szellem és a lélek harmóniáját. A testen kívüli utazáshoz használva védelmezi a lelket, és újra a testbe földeli. Megszünteti a negativitást, és megakadályozza, hogy negatív energiák lépjenek az aurába. Újrateremti a test nyugalmát és harmóniáját.

Úgy tartják, hogy a hematit hasznos a jogi ügyekben.

Pszichológiailag:

A hematit erős. Támogatja a bátortalan nőket, növeli az önérzetet és a túlélő képességet, fokozza az akaraterőt és a megbízhatóságot, magabiztosságot ad. Ez a kő semlegesíti az önkorlátozást, tágítja a lehetőségeket, gazdagítja az egyéniséget. Jótékony hatású a szenvedélybetegségek és a kényszer legyőzésében. Felhívja a figyelmet az életünket irányító beteljesületlen vágyakra. Hatékonyan kezeli a mértéktelen evést, a dohányzást és a mértéktelenség minden fajtáját. A hematit segít abban, hogy beletörődjünk a hibákba és a tanulással együtt járó tapasztalatokként fogadjuk el azokat, s ne szerencsétlenségként.

Mentálisan:

A hematit javítja a figyelem összpontosítást és a lényeglátást. Erősíti az emlékezetet és az eredeti gondolatokat. Növeli az életerőt, fokozza a tetterőt és a kitartást. A figyelmet az alapvető túlélési szükségletekre irányítja, és segít megoldani mindenféle problémát. Támogatást jelent a matematika és a technikai tárgyak tanulásához.

Fizikailag:

A hematit szorosan kötődik a vérhez. Újjászervezi, erősíti és szabályozza a vérellátást. Kivonja a forróságot a testből.

GYÓGYHATÁSA

Segít az olyan keringési problémákon, mint amilyen a Reynaud-kór, és a vér betegségein, például a vérszegénységen. Fokozza a vesék vértisztító hatékonyságát, regenerálja a szövetet. Serkenti a vas felszívódását és a vörösvérsejtek képződését, jó hatással van a vas felszívódására a belekben. Jótékonyan hat a lábgörcsre, az aggodalmaskodásra és az álmatlanságra, elősegíti az egészséges alvást; közreműködik a gerinc kiegyenesítésében és a törések gyógyításában. Elixírként lázcsillapításra használható.

FONTOS! A weboldalon felsorolt tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

További információk

További információk

zsinor

fekete zsinor, natur zsinor, piros zsinor, türkiz zsinor

Házhozszállítás
Szállítás 3-5 munkanap.