-SUPPORT WOMEN-MOONSTONE

1 800 Ft

-kézzel készített

-holdkő ásvány (8mm)

-viaszolt zsinór

-bármely csuklóméretre állítható

-a holdkő főbb hatásai:

-nyugtató

-gyomor problémák,

-sebgyógyító, nyirokkeringés, hormonháztartás, menstruációs panaszok, bőr, termékenység

fekete zsinor
natur zsinor
Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:
Leírás

Leírás

A Holdkő a nőiesség köve. Segít leküzdeni a hangulatingadozásokat és a depressziót. Oldja a szervezetben keletkező negatív energetikai blokkokat, csökkenti a stressz okozta gyomor problémákat. Medálként hordva, az arcunk tisztább és kisimultabb lesz. Sebgyógyító hatása van, terhesség alatt, és szülésnél is ajánlott a viselése. Jótékony hatásai közé tartozik, hogy fejleszti az érzelmi intelligenciát, serkenti a nyirokkeringést, megakadályozza a hormonháztartás felborulását, enyhíti a menstruációs panaszokat. Kiválóan alkalmazhatjuk bőrbetegségek, pattanások, kezelésére. Serkenti a tobozmirigy működését és javítja a női termékenységet.

HOROSZKÓP

Rák, Bak, Halak, Vízöntő

JELLEGZETESSÉGEI

A holdkő az új kezdetek köve. Amint a neve is jelzi, erősen kötődik a Holdhoz és a megérzéshez. Ahogyan a Hold, ez a kő is visszatükröz, és arra emlékeztet bennünket, hogy miként a Hold is dagad és fogy, ugyanúgy minden a változás körforgásának a része. Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapításában érvényesül.

Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést és az empátiát. Segít megérteni az álmok üzenetét, különösen telihold idején.

A holdkövet hagyományosan a tisztánlátás fejlesztésére használták. Medálként viselve elősegíti a különleges képességeink elfogadtatását.

Pszichológiailag:

A holdkő csillapítja a felindulást, amelyet helyzetek vagy érzelmi okok váltanak ki. Tele van befogadó, passzív, női energiával. Kiegyensúlyozza a férfi-női energiákat, és segít azoknak a férfiaknak, akik kapcsolatba akarnak kerülni személyiségük női oldalával. Kitűnő ellenszere a szélsőségesen macsó férfiaknak és a túlságosan agresszív nőknek.

Mentálisan:

Megnyitja a tudatot a váratlan és irracionális impulzusokra, valamint képessé tesz arra, hogy lehetetlen helyzetekben is feltaláljuk magunkat. Óvatosan kell azonban bánni vele, nehogy hiú ábrándokat keltsen bennünk vágyálmaink teljesüléséről.

Érzelmileg:

A holdkő csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és stresszt, valamint stabilizálja az érzelmeket. Fejleszti az érzelmi intelligenciát. A napfonatcsakrára téve a felszínre hozza a régi érzelmi mintákat, így megértjük ezeket, és aztán megszüntetjük. Mélyreható érzelmi gyógyulást tesz lehetővé, gyógyítja a felső emésztőszerveket, amelyekre fokozottan hat az érzelmi stressz. Javítja az intuíciót, embertársaink iránt is érzékennyé tesz.

Fizikailag:

A holdkő erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, és enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását, és ráhangol a bioritmus órájára. Hasznos sokkos esetekben, és használható hiperaktív gyerekek megnyugtatására is.

GYÓGYHATÁSA

Segíti az emésztő- és a szaporítószerveket, a tápanyagok felszívódását; csökkenti a méreganyagokat és a folyadék visszatartást; enyhíti a bőr, a haj, a szem, a máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit. Kitűnő a menstruációt megelőző tünetekre, szabályossá teszi menzeszt, fokozza a termékenységet, jó hatással van a szülésre és a szoptatásra. Az elixírt hagyományosan álmatlanság ellen használták, a követ pedig a holdkórosság megelőzésére.

FONTOS! A weboldalon felsorolt tulajdonságok feltételezettek. A kristályokkal való holisztikus gyógyítás nem helyettesítheti a szakorvosi ellátást, de támogathatja a kezelést. Webáruházunk elsősorban nem gyógyászati célból értékesíti az ásványékszereket, így ilyen célú felhasználás csakis a vásárló saját felelősségére történhet, ezért áruházunk felelősséget nem vállal.

Házhozszállítás
Szállítás 3-5 munkanap.